top of page

NEJSEMTABU na TV Barrandov

Minulý týden mě kontaktovali z TV Barrandov, že chtějí natočit reportáž o NEJSEMTABU. Moc ráda jsem samozřejmě přijala a redaktorce Adéle Tunové děkuju za zpracování. Sice nemám dlouholetého přítele, ale nevadí :)

O víkendu jsem dostala už reakce a jsem moc dojatá. Děkuju za všechnu vaši přízeň a podporu. A hlavně jsem moc ráda, když slyším, že moje odhalení pomáhá dalším pacientům vyjít ven ze stínu strachu. Pojďme na to šlápnout ještě víc!

Díky reportáži se do světa už dostala můj zatím "tajný" projekt se spodním prádle, které teď začínám prodávat na eshopu www.mypouch.cz

Kalhotky jsem vytvořila, protože jsem nebyla spokojená s tím co jsem našla na trhu. Díky bolestem břicha spojených s Crohnovou chorobou je pro mě obtížné nosit gumu v pase. Se svojí švadlenou jsme vytvořily střih, který je maximálně pohodlný a neškrtí.

O kalhotkách budu brzo mluvit ještě dost a dost. Tak se zatím mrkněte na web a neváhejte je vyzkoušet! Moje spřízněné stomičky už prádlo úspěšně testují a jsou nadšené :)

Díky a mějte se blaze!

Tereza

P.S. Za sestřih videa moc děkuju Broňovi Tučnému!

Sociální sítě
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page