top of page

Crohn prostě nemá rád vedro!

Já nevím jak vy, ale moje tělo v tomhle vedru prostě nefunguje. Na léto se vždycky hrozně těším a dělám si plány. Letos tomu nebylo jinak, ale po zkušenosti minulého roku jsem měla dost obavy, jak budu reagovat. Moje obavy se bohužel vyplnily a já jsem zase hotová. Mám pocit, že mám tep 200, břicho pulzuje, ruce se klepou. Jsem malátná jak papír ve větru, točí se mi hlava. Nejradši bych ty třicítky celý prospala. No a hlavně to zažívání je parádička, v noci vstávám dvakrát na záchod, takže se ani pořádně nevyspím.

Ale dost už stížností. Dneska jsem se probudila a rozhodla se tomu nakopat zadek! Takže procházka se psem, dávka Enterosgelu k snídani, trochu jógy. Nemám hlad. Ani trochu, jen bych mohla pít vodu s citrónem. Ale musim, minulý rok jsem vážila 41 kg a tam se už dostat nesmim. Prostě nesmim! Tlačím teda do sebe úspěšně jablko a přemýšlím co k obědu. Musim se nadopovat co nejvíc vitamínama, takže zelenina. Ale zelenina mnou proletí jak rychlík Praha-Brno, tak já nevim. Nejradši bych jedla stavící rohlíky, ale to je jak jíst hroudu mrtvý masy. Uvařim si teda brambory, jupí gurmánskej zážitek jedna báseň, hahah.

Klepou se mi ruce na klávesnici, dneska to bude krátký. Ale chci se zeptat na vaše tipy a triky jak to vedro zvládáte vy? Já v těchto momentech jen děkuju za invalidní důchod a možnosti lehnout si. Obdivuju pacienty, jak v tomhle můžou pracovat!

Tak zdar a sílu, snad se už zítra ochladí…

Sociální sítě
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page